Scroll Top

Naše
usluge

USLUGE
Izrada sajtova i internet prodavnica
Danas je gotovo nezamislivo poslovanje bez internet prezentacije. Sve ozbiljne firme kao i pojedinci žele da se predstave okruženju i svetu u najboljem svetlu. Tu vam možemo pomoći. Izradićemo za Vas, po principu “ključ u ruke”, internet prezentaciju i optimizovati je tako da je moguće lako naći na svim pretraživačima ( google, bing, yahoo, …) i da bude dostupna u svakom trenutku i u svakom delu svetu.
Šta je potrebno? Pored dobre volje, sve što je potrebno da imate za web sajt je domen, hosting i sadržaj (tekst i slike). Mi ćemo to uraditi u Vaše ime tj. registrovaćemo domen, zakupićemo kvalitetan hosting i, ukoliko nemate tekst, napisati ga. Radimo sajtove za „svaki dzep“; od jednostavnih i jeftinih do kompleksih i veoma zahtevnih. Takođe, radimo i izradu internet prodavnica.
Izrada-sajtova
Redizajn-sajtova
USLUGE
Redizajn sajtova
U slučaju da već imate sajt, ali da niste zadovoljni njegovim izgledom ili strukturom Redizajniraćemo Vaš sajt shodno Vašim zahtevima i prohtevima, od malih korekcija i promena do kompletne izrade novog sajta na istoj internet adresi.
USLUGE
Održavanje sajtova
Nakon izrade sajtova i SEO optimizacije nudimo vam i održavanje sajtova, i to: po viđenju, odnosno, po potrebi ili na godišnjem nivou.

U održavanje sajta podrazumeva se:

Održavanje-sajtova
CENOVNIK
Usluge izrade sajta
Standardni
sajt
do 15 strana
kontakt forma
galerija
osnovna SEO optimizacija
responsive (prilagodjeno svim uredjajima – PC, tablet, telefon)
instalacija SSL bezbednosnog serftifikata – Let’s Encrypt
rok izrade 7-15 dana
Profesionalni
sajt
bez ogranicenja broja strana
bez ogranicenja broja galerija
nekoliko kontakt formi
osnovna SEO optimizacija
responsive (prilagodjeno svim uredjajima – PC, tablet, telefon)
instalacija SSL bezbednosnog serftifikata – Let’s Encrypt
održavanje i administriranje naredna 3 meseca
minimalna obuka za samostalno azuriranje
Integrisanje sajta sa društvenim mrežama
izrada Gplus stranice za vašu firmu
postavljanje Google analitik koda na Vaš novi sajt (tako možete pratite online posetu na Vašem sajtu)
rok izrade 7-15 dana
Veb prodavnica
online prodavnica
izrada internet prodavnice sa velikim brojem artikla realizovana pomoću CMS-a i woocommerce dodatka
nekoliko kontakt formi
osnovna SEO optimizacija​
responsive (prilagodjeno svim uredjajima – PC, tablet, telefon)
instalacija SSL bezbednosnog serftifikata – Let’s Encrypt
održavanje i administriranje naredna 3 meseca
osnovna obuka za ažuriranje proizvoda
Integrisanje sajta sa društvenim mrežama​
izrada Gplus stranice za vašu firmu
postavljanje Google analitik koda na Vaš novi sajt (tako možete pratite online posetu na Vašem sajtu)
rok izrade do 15 dana
Ažuriranje veb sajtova
Obezbeđivanje sajtova
Čišćenje hakovanih sajtova
Administracija hostinga
USLUGE
Ostale usluge vezane za sajtove
Pored naših standardnih web usluga obavljamo i druge delatnosti iz domena ažuriranja i bezbednosti internet sajtova.
Svaki sajt zahteva ažuriranje i to: sadržaja sajta, softvera i svih komponenata koje ga pokreću. Ukoliko imate web sajt, ali nemate vremena ili ne ne umete da ga ažurirate. Budite bez brige, jer se naša firma bavi i ažuriranjem sajtova. Vaš sajt će biti potpuno bezbedan u našim posedu! Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da nam kažete koliko često želite da ga ažuriramo, tj. da vršimo izmene ili dopune sadržaja. Postoji mogućnost pojedinačnih izmena i ona ne podrazumeva nikakvu ugovornu obavezu. Budite sigurni da će Vaš sajt biti ažuriran u najkraćem mogućem roku.
Ono što svi naši klijenti podrazumevano dobiju jeste profesionalna zaštita od hakerskih napada i drugih internet zloupotreba. Imamo veoma bogato iskustvo u obezbeđivanju sajtova. Veoma je bitno da shvatite da je pitanje bezbednosti u stvari proces kome treba posvetiti dosta pažnje, ali i princip koji usmerava Vas ili Vašeg administratora na koji način treba da održava, tj. administrira web sajt. Od ključnog je značaja da Vaš sajt već na samom startu bude potpuno zaštićen. Ali je isto tako bitno i da bude redovno ažuriran u pogledu softvera, kao i svih komponenata koje ga pokreću. Ukažite nam svoje poverenje, a mi ćemo se potruditi da Vaš sajt bude uvek dobro obezbeđen.

Ako je Vaš sajt hakovan, postoji velika mogućnost da će se to ponovo dogoditi. U tom smislu, prvo što treba da shvatite jeste činjenica da nije dovoljno samo vratiti početnu stranicu. Od ključnog je značaja da saznate kako Vam je sajt hakovan i kako da ga zaštitite da se ta situacija ne bi ponovila.

Takođe je veoma bitno da razumete da sveže instalirani CMS (poput Joomle i WordPressa) nije uopšte zaštićen i da je žargonski rečeno poput „glinenog goluba“, tj. da je spreman da bude hakovan. Ako ga odmah ne zaštitite, najverovatnije da će se to jednom i desiti.

Ako Vam je potrebna pomoć oko čišćenja hakovanog sajta, javite nam se i pomoćićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Postoji veliki broj besplatnih alatki koje Vam omogućuju da sami napravite kakav-takav web sajt, ali kada je reč o administraciji hostinga, tu je u većini slučajeva ipak potrebna pomoć stručnog lica. Naši hostmasteri na osnovu svog veoma bogatog iskustva rešavaju sve probleme vezane za administraciju Vašeg web hosting paketa. Bez obzira na to da li Vam je potrebna pomoć oko podešavanja SQL baze ili DNS zapisa Vašeg domena, ili je samo potrebno da Vam se podesi email ili blokira spam pošta, naš tim Vam stoji na usluzi 24/7. Možemo da Vam ponudimo sve usluge naše profesionalne tehničke podrške, bez obzira na to da li Vam je potrebna samo jednokratna pomoć ili stručni savet i konsultacija, ili želite da sa nama započnete neki dugoročni vid saradnje